Tuesday, April 13, 2010

Kadri Adamson

Ülesanne 9. Lemmiknäitleja
1. Kes on sinu lemmiknäitleja Eestis? (Eesti näitlejate loend http://et.wikipedia.org/wiki/Eesti_n%C3%A4itlejate_loend) Pane kirja selle näitleja nimi, milliseid etendusi/filme/sarju oled näinud, kus see näitleja on mänginud. Põhjenda, miks on see näitleja sinu lemmiknäitleja.

2. Otsi oma lemmiknäitleja kohta infot (www.google.com ja/või www.neti.ee). Kirjuta oma lemmiknäitleja tutvustus (sünniaasta, haridus, töö, millistes näidendites on mänginud jms).

3. Kui saaksid võimaluse oma lemmiknäitlejat intervjueerida, siis mida temalt küsiksid? Pane kirja 10 küsimust, mida temalt küsiksid. Mõtle, mis sind kõige enam huvitab.

Lisaülesanne: Otsi internetist oma lemmiknäitleja pilt ning lisa see oma ajaveebi.

NB! Küsimustele vasta täislausega! Jälgi õigekirja (nimed suure algustähega, etenduste ja filmide nimed jutumärkides ja suure algustähega, sidesõnade ees komad).


1.Minu lemmik näileja on Kadri Adamson. Ta on minu lemmik näitleja, sest ta teeb igas filmis või etendues palju nalja. Ta on mänginud sarjas "kättemaksukontoris", "kelgukoertes", "kodukeset linna".
2.Kadri Adamson on sündinud 16. augustil 1976. Kadri Adamson on lõpetanud Tallinna Saksa Gümnaasiumi ja õppinud Eesti Humanitaarinstituudis germanistikat. 1999. aastal lõpetas Kadri Adamson Eesti Humanitaarinstituudi näitlejameisterlikkuse erialal.töötanud Teatriruumis, Vanalinnastuudios, Vana Baskini Teatris, lisaks neile veel rollid erinevates teatri-, tele- ja raadioprojektides. Praegu vabakutseline.

3.Miks te valisite näitlemise oma tööks?
Kas te väikesena tahtsite ka suurena näitlejaks saada?
Millest tuli teil mõte näitlejaks hakkata?
Mis asi meeldib teile kõige rohkem oma töö juures?
Mis asi ei tule teil näitlemise juures välja?
Kas te nautite väga oma tööd?
Mida te teete siis kui teil läheb sassi?
Kas te tahate näidelda kogu elu või lähete kuhugile edasi tööle?
Kas te olete näitlemise aial nutma hakanud?
Kas te väiksemana olete ka laval näidelnud?



http://et.wikipedia.org/wiki/Kadri_Adamson#Rollid_teatriprojektides
http://www.google.ee/#hl=et&source=hp&q=kadri+adamson&lr=&aq=5&aqi=g10&aql=&oq=kadri&gs_rfai=&fp=492219d04c75fa49

No comments:

Post a Comment